Botë

“Rreth Botës” me raporte speciale

“Rreth Botës” me raporte speciale

Emisioni i cili iu dedikohet zhvillimeve kryesore në botë “Rreth botës” vjen te shikuesit çdo të hënë prej orës 21:00.

Raporte speciale, si dhe një shëtitje rrotull globit me përmbajtje informative që vjen e përmbledhur në 20 minuta është kalimi më i shpejtë e i saktë nëpër momentet që shënuan javën.