Botë

Presidenti i Brazilit refuzon ligjin për mbajtjen e maskave

Foto: Reuters
 

Presidenti i Brazilit, Jair Bolsonaro, ka sanksionuar një ligj i cili e bën të detyrueshëm mbajtjen e maskave në publik gjatë pandemisë së koronavirusit.

Megjithatë, ai ka vendosur veto ndaj përdorimit të tyre në shitore, kisha dhe shkolla.