Botë

Fituesit e lotarisë për viza amerikane ndihen të mashtruar prej Trumpit 

Fituesit e lotarisë për viza amerikane ndihen të mashtruar prej Trumpit 

Islam Elrweny, mësues nga Egjipti, duhej të ishte një nga fatlumët e lotarisë amerikane.

Ai dhe gruaja e tij Shaimaa, me tre fëmijët, u zgjodhën të jenë një nga 55,000 fituesit e lotarisë së vizës për SHBA këtë vit.