Botë

Nesër hapet Aeroporti i Shkupit dhe ai i Ohrit

Nesër hapet Aeroporti i Shkupit dhe ai i Ohrit

Aeroporti i Shkupit dhe ai në Ohër prej nesër do të jenë të hapur, ndërsa kompanitë e fluturimeve do të njoftojnë si do të jetë orari i fluturimeve.

Tre muaj e gjysmë pasi ishin të mbyllur, kompania turke TAV, që menaxhon dy aeroportet ka vendosur regjim të posaçëm të distancës fizike në mes udhëtarëve, dezinfektim dhe matje të temperaturës.