Botë

Gjashtë viktima dhe 153 raste të reja me Covid-19 në Maqedoninë e Veriut në 24 orët e fundit

Gjashtë viktima dhe 153 raste të reja me Covid-19 në Maqedoninë e Veriut në 24 orët e fundit

Gjatë 24 orëve të fundit nga 1279 testime të realizuara në Maqedoninë e Veriut, 153 kanë rezultuar pozitiv me Covid-19.

Janë shëruar 75 pacientë, kurse fatkeqësisht jetën e kanë ndërruar 6 pacientë të diagnostifikuar me Covid-19.