Botë

Gjashtë anëtarë të fushatës së Trumpit të infektuar me koronavirus

Gjashtë anëtarë të fushatës së Trumpit të infektuar me koronavirus

Fushata e rizgjedhjes së Presidentit Donald Trump thotë se gjashtë anëtarë të stafit të kësaj fushate që po ndihmonin me përgatitjet e tubimit të tij të shtunën në mbrëmje në Tulsa të Oklahomës, rezultuan pozitivë për koronavirusin.

Drejtori i komunikimeve të fushatës, Tim Murtaugh tha në një deklaratë se "procedurat e karantinës" u zbatuan menjëherë dhe se asnjë nga punonjësit e fushatës që rezultuan pozitivë nuk do të marrin pjesë në tubim. Ai tha se as personat që kishin pasur kontakt direkt me ta, nuk do të marrin pjesë.