Botë

Me dron në dhomë të fjetjes: kryeministri bullgar fle me pistoletë dhe mijëra euro te koka

Me dron në dhomë të fjetjes: kryeministri bullgar fle me pistoletë dhe mijëra euro te koka
Foto: Reuters

Incizime të bëra me dron në dhomën e fjetjes, tregojnë kryeministrin bullgar Boyko Borissov teksa fle me pistoletë te koka dhe me një shumë të madhe të parave në sirtar.

Fotot e publikuara nga “e-vestnik.bg” e të nxjerra nga incizimi janë shpërndarë në rrjete sociale e portale, ndërkohë organet kompetente në Bullgari po punojnë në autenticitetin e pamjeve.