Botë

Fauci: Kriza me koronavirus nuk ka përfunduar ende

Foto: Reuters
 

Drejtori i Institutit Kombëtar për Alergji dhe Sëmundje Infektive në Shtetet e Bashkuara, Anthony Fauci ka thënë se pandemia me koronavirus nuk “ka përfunduar ende”, derisa të njëjtën e ka përshkruar si “ankthin më të keq”.

“Në një periudhë prej katër muajsh ka shkatërruar gjithë botën”, ka thënë ai në një konferencë.