Botë

Spanja e bën të detyrueshme bartjen e maskave, derisa të mposhtet koronavirusi

Spanja e bën të detyrueshme bartjen e maskave, derisa të mposhtet koronavirusi

Bartja e maskave në publik mbetet e detyrueshme në Spanjë, derisa të mposhtet virusi, ka thënë ministri i Shëndetësisë, Salvador Illa, raporton Reuters.

Spanjollët duhet të bartin masak brenda dhe jashtë nëse nuk mund të garantojnë mbajtjen e distancës prej 1.5 metra, transmeton KOHA.