Botë

Mbyllet shkolla në Holandë pasi mësuesit rezultojnë pozitivë për COVID-19

Mbyllet shkolla në Holandë pasi mësuesit rezultojnë pozitivë për COVID-19

Një shkollë fillore në Holandë në qytetin e Hagës është mbyllur të mërkurën pasi dy mësues kanë rezultuar pozitiv me koronavirus dhe shtatë nxënës kanë pasur probleme gastrointestinale, kanë njoftuar autoritetet e qytetit.

Është shkolla e parë që është mbyllur sërish pasi Holanda, që ka raportuar mbi 46 mijë raste me COVID-19 dhe 5977 të vdekur, ka rihapur shkollat fillore më 11 maj me kapacitet të reduktuar si pjesë e lehtësimit të masave.