Botë

Në Maqedoninë e Veriut 101 të infektuar dhe 4 të vdekur nga COVID-19

Në Maqedoninë e Veriut 101 të infektuar dhe 4 të vdekur nga COVID-19

Maqedonia e Veriut të mërkurën ka regjistruar 101 të infektuar me koronavirus, që paraqet shifrën më të lartë të të infektuarve që nga fillimi i muajit prill.

Autoritetet thanë se janë regjistruar edhe katër viktima nga COVID-19.