Botë

Trumpi shtyn Samitin e “skaduar të G7”

Trumpi shtyn Samitin e “skaduar të G7”

Presidenti i SHBA-së, Donald Trump, ka thënë se do të shtynë Samitin e sivjetshëm të G7 dhe do të thërret edhe udhëheqës të shteteve tjera për të marrë pjesë në biseda, raporton BBC.

“Nuk mendoj se...e përfaqëson atë që me të vërtetë është duke ndodhur në botë. Është një grup i skaduar i shteteve”, tha Trump të shtunën.