Botë

Gjermania zgjat rregullat për distancim social deri më 29 qershor

Gjermania zgjat rregullat për distancim social deri më 29 qershor
 

Qeveria gjermane dhe krerët e landeve janë pajtuar që të zgjasin rregullat për distancim social deri më 29 qershor për të parandaluar shpërndarjen e koronavirusit, ka njoftuar një zëdhënës i qeverisë.

Marrëveshja e së martës, e konfirmuar nga zyrtari, vjen pas një përplasje se sa shpejt duhet të lehtësohen masat, që e kanë ndihmuar Gjermaninë për të mbetur me raport më pak negativ se vendet tjera në Evropë sa i përket vdekjeve nga koronavirusi.