Botë

“Evropa duhet të përgatitet për valën e dytë të koronavirusit”

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
 

Parashikimi i një vale të dytë të koronavirusit në Evropë nuk është më teori e largët, sipas drejtoreshës së agjencisë evropiane përgjegjëse për parandalim të sëmundjeve.

“Pyetja është se kur dhe në çfarë madhësie, kjo është pyetja sipas meje”, ka thënë Andrea Ammon, drejtoreshë e Qendrës Evropiane për Parandalim dhe Kontrollin e Sëmundjeve (ECDC).