Botë

Ashpërsohen masat në Spanjë, vënia e maskave e obligueshme

Ashpërsohen masat në Spanjë, vënia e maskave e obligueshme

Vendosja e maskave është bërë e detyrueshme në Spanjë si në ambiente të mbyllura ashtu edhe në të hapura, nëse distancimi publik nuk mund të zbatohet, me qëllim të luftimit të koronavirusit të ri.

Vetëm fëmijët nën gjashtë vjeç dhe ata me probleme shëndetësore janë përjashtuar nga ligji, që hyn në fuqi të enjten.