Botë

Spanja heq ndalesën për fluturimet nga Italia

Spanja heq ndalesën për fluturimet nga Italia
Foto: Reuters
 

Spanja ka hequr sot masat e ndalimit të të gjitha fluturimeve direkte dhe të anijeve nga Italia, që ishin në fuqi që nga 11 marsi për shkak të pandemisë së koronavirusit, raporton Reuters.

Udhëtarët nga Italia sidoqoftë duhet të mbajnë karantinë dy-javore si të gjithë vizitorët e huaj, gjersa është ende në fuqi gjendja emergjente në Spanjë.