Botë

Evropa nis hapjen e kufijve për të ringjallur turizmin

Evropa nis hapjen e kufijve për të ringjallur turizmin

Komisioni Evropian ka propozuar hapjen graduale të kufijve për rimëkëmbjen e industrisë së turizmit që është goditur rëndë nga pandemia e koronavirusit.

Komisioni ka bërë të ditur se një veprim i tillë paralajmëron se sivjet do të ketë sezon turistik, ani pse me masa të larta sigurie dhe kufizime.