Botë

Vdesin dy foshnja, 12 nëna e disa civilë pas sulmit në një maternitet në Kabul

 

Dy foshnja të porsalindura dhe dymbëdhjetë nëna në maternitet janë vrarë në Kabul të Afganistanit nga shpërthimi i një bombe, që e shkaktuan disa militantë të armatosur.

Të paktën edhe 15 civilë të tjerë mbetën të vrarë, pranë spitalit i cili ndodhet në një lagje të banuar me shiitë, e udhëhiqet nga organizata ndërkombëtare bamirëse “Mjekët pa Kufij”.