Botë

Një i vdekur dhe 33 raste të reja me COVID-19 në Maqedoninë e Veriut

Një i vdekur dhe 33 raste të reja me COVID-19 në Maqedoninë e Veriut
 

Gjatë 24 orëve të fundit në Maqedoninë e Veriut janë regjistruar 33 raste të reja me COVID-19.

Pas gati 10 ditë, numri i të infektuarve është përsëri më i madh sesa numri i të shëruarve, ka bërë të ditur Alsat.