Botë

Spanjë, maskat të obligueshme jashtë shtëpisë

Spanjë, maskat të obligueshme jashtë shtëpisë

Maskat do të jenë të obligueshme nëpër transportin publik të Spanjës, pasi shteti gradualisht po tenton të lehtësojë masat e izolimit.

Kryeministri Pedro Sanchez ka deklaruar se qeveria do të ofrojë 6 milionë maksa, kryesisht në lokacionet e transportit dhe 7 milionë të tjera autoriteteve lokale, transmeton Koha.