Botë

Rreth 3 milionë të infektuar me Covid-19 në botë, 207 mijë viktima dhe 881 mijë të shëruar

Rreth 3 milionë të infektuar me Covid-19 në botë, 207 mijë viktima dhe 881 mijë të shëruar

Numri i të infektuarve nga Covid-19 në gjithë botën po shkon në 3 milionë, përkatësisht 2,995,226, sipas Worldometers.

Ndërkohë numri i viktimave ka arritur në 207,009.