Botë

Në Spanjë shënohet rënie e të vdekurve dhe të infektuarve me koronavirus

Në Spanjë shënohet rënie e të vdekurve dhe të infektuarve me koronavirus
Foto: Reuters

Në Spanjë është shënuar rënie e numrit të të vdekurve dhe të prekurve me koronavirus, ka bërë të ditur Reuters.

Në 24 orët e fundit, kanë vdekur si pasojë e Covid-19 399 persona, ndërkohë kanë regjistruar edhe 1.536 raste të reja.