Botë

Lufta e mjekëve me COVID-19, përballë mosveprimit të qeverive

Lufta e mjekëve me COVID-19, përballë mosveprimit të qeverive
Foto: Reuters

Asnjë cep i globit nuk është kursyer nga koronavirusi ngjitës – ose përpjekjet për ta ngadalësuar përhapjen e tij.

Taktika të ndryshme janë duke u përdorur – përfshirë izolimin, distancimin fizik dhe masa të tjera kufizuese. Megjithatë, edhe ato mund të minohen nga mungesa e furnizimeve dhe e transparencës.