Botë

Në Britani numri i të vdekurve nga Covid-19 shkon në 14.576, vetëm në 24 orët e fundit pati 847 viktima

Në Britani numri i të vdekurve nga Covid-19 shkon në 14.576, vetëm në 24 orët e fundit pati 847 viktima

Britania ka shënuar një rritje të lehtë të viktimave teksa pas shumë ditësh ka shënuar mbi 800 viktima në ditë.

Sot, më 17 prill, Britania ka shënuar 847 viktima dhe në total tashmë numërohen 14 mijë e 576 viktima, teksa të prekur janë 108 mijë e 692.