Botë

Malta regjistron viktimën e parë me koronavirus

Malta regjistron viktimën e parë me koronavirus

Malta ka njoftuar për vdekjen e parë nga COVID-19 të mërkurën, një 92-vjeçare me probleme tjera të rënda shëndetësore.

Ishulli i vogël mesdhetar raportoi rastin e parë me sëmundjen një muaj më parë, dhe deri më tani 299 persona kanë dalë pozitivë, me katër pacientë që janë nën kujdes intensiv, raporton Reuters.