Botë

Mbi 81 mijë viktima, 1.4 milion të prekur e 301 mijë të shëruar nga koronavirusi në gjithë botën

Foto: Reuters
 

Numri i viktimave të shkaktuar nga pandemia e koronavirusit në gjithë botën, ka arritur 81 mijë. Numri i të prekurve është 1 milion e 432 mijë, ndërsa numri i personave të shëruar është 301 mijë.

Shteti me numrin më të madh të viktimave është Italia. Ky vend numëron 17 127 të vdekur dhe 135 mijë persona të prekur. Numri i viktimave gjatë ditës së martë ishte 604.