Botë

Stabilizohet gjendja shëndetësore e Boris Johnson, nuk ka pneumoni

Stabilizohet gjendja shëndetësore e Boris Johnson, nuk ka pneumoni

Gjendja shëndetësore e Boris Johnson, kryeministrit britanik, i cili prej 12 ditësh është i infektuar me COVID-19, është stabilizuar.

Mediat britanke raportojnë se Johnson është në oksigjenim dhe në gjendje të stabilizuar në terapi intensive.