Botë

Gjermania më 19 prill planifikon t’i kthehet normalitetit

Gjermania më 19 prill planifikon t’i kthehet normalitetit

Gjermania ka përpiluar një listë të gjatë masash, përfshirë obligimin për bartje të maskave në publik, me qëllim të kufizimit të tubimeve publike dhe hulumtimin e shpejtë të zinxhirit të infektimit.

Sipas autoriteteve gjermane, me këto masa pritet që jeta t’i kthehet normalitetit, pas izolimit që merr fund më 19 prill.