Botë

Politikanët e njërit prej shteteve më të varfra në botë ulin rrogat për të përballuar koronavirusin

Politikanët e njërit prej shteteve më të varfra në botë ulin rrogat për të përballuar koronavirusin

Presidenti i Malawit dhe të gjithë ministrat e këtij shteti kanë pranuar ulje të pagës prej 10 për qind për tre muaj që të rrisin fondin për të parandaluar shpërthimin e koronavirusit.

Presidenti Peter Mutharika bëri njoftimin teksa po prezantonte një pako stimuluese për ekonominë e vendit të prekur nga virusi.