Botë

Mbyllje, çfarë mbylljeje? Reagimi i pazakonshëm suedez ndaj koronavirusit

Mbyllje, çfarë mbylljeje? Reagimi i pazakonshëm suedez ndaj koronavirusit

Përderisa pothuajse krejt Evropa është mbyllur për ta përballuar më lehtë përhapjen e koronavirusit, është vetëm një shtet që po e vazhdon jetën pothuajse në situatë krejtësisht normale.

Pas dimrit të gjatë u ngritën paksa temperaturat për t’u ulur jashtë në kryeqytetin suedez, por edhe për shumicën e vendit. Dhe njerëzit po i shijojnë rrezet e para të ngrohta të diellit nëpër tarraca kafenesh, duke folur e diskutuar lirshëm me miqtë, shkruan KOHA.