Botë

Gjashtëqind pjesëtarë të ushtrisë franceze rezultojnë me COVID-19

Gjashtëqind pjesëtarë të ushtrisë franceze rezultojnë me COVID-19

Gjashtëqind anëtarë të ushtrisë franceze kanë rezultuar pozitivë me koronavirus, njoftoi ministri francez i Mbrojtjes, Florence Parly.

“Situata ka agravuar dhe ne po e ndjekim atë nga afër,” tha ministri, duke shtuar: “Kapaciteti ynë operacional nuk do të ndikohet.”