Botë

Mbi 1 milion të infektuar me Covid-19 në nivel global

Mbi 1 milion të infektuar me Covid-19 në nivel global

Bota tashmë ka arritur shifrën e 1 milion të infektuarve nga koronavirusi, ndërsa janë shënuar mbi 51 mijë viktima.

Europa regjistron numrin më të lartë të vdekjeve, me Italinë në krye të listës, e ndjekur nga Spanja dhe Shtetet e Bashkuara të Amerikës.