Botë

Virusi që po trondit Amerikën: Shtëpia e Bardhë llogarit deri në 200 mijë të vdekur

Foto: Reuters / ilustrim
 

Gazeta gjermane “Süddeutsche Zeitung” boton në numrin e nesërm një reportazh grandioz dhe tronditës mbi tërbimin e virusit korona në Shtetet e Bashkuara të Amerikës. Disa të dhëna nga reportazhi i gjeni në vijim:

1.