Botë

Arabia Saudite u kërkon myslimanëve të shtyjnë rezervimet për Haxh

Arabia Saudite u kërkon myslimanëve të shtyjnë rezervimet për Haxh

Arabia Saudite u ka kërkuar myslimanëve, që planifikojnë të marrin pjesë në pelegrinazhin e Haxhit sivjet, të shtyjnë rezervimet e tyre për shkak të pandemisë me koronavirus.

Ministri i Haxhit, Mohammed Banten, ka thënë se Mbretëria Saudite është e shqetësuar për sigurinë e pelegrinëve dhe u ka bërë thirrje njerëzve “të presin para krijimit të kontratave”, raporton rel.