Botë

Italia arrin pikun e COVID-19

Italia arrin pikun e COVID-19

Me më shumë se 105 mijë të infektuar, mbi 77 mijë italianë ende pozitivë dhe pothuajse 12 500 të vdekur, Italia arriti kulmin e infeksionit për koronavirusin, deklaroi kreu i Mbrojtjes Civile italiane, Angelo Borrelli.

”Por, ky kulm është një rrafshnaltë malore, përpara se të filloni të shikoni zbritjen”, theksoi ai.