Botë

Trumpi thotë se New Yorku nuk ka nevojë të jetë në karantinë

Trumpi thotë se New Yorku nuk ka nevojë të jetë në karantinë

Vetëm pak orë pasi bëri thirrje për izolimin total të New Yorkut, presidenti Donald Trump, ka tërhequr thirrjet e tij, duke thënë se ky shtet nuk ka nevojë për një masë të tillë.

New Yorku është shteti më i goditur nga koronavirusi në Shtetet e Bashkuara. Më shumë se 53 mijë raste dhe 728 vdekje janë të konfirmuara në New York, transmeton KOHA.