Botë

Pas koronavirusit, në Kinë shfaqet hantavirusi – një i vdekur prej tij

Pas koronavirusit, në Kinë shfaqet hantavirusi – një i vdekur prej tij

Një virus tjetër është rishfaqur në Kinë, i quajtur hantavirus dhe prej tij tashmë ka vdekur një person, ka raportuar të marten gazeta kineze, “Global Times”.

Sipas kësaj gazete, një burrë nga provinca kineze Yunnan ka vdekur nga komplikimet e shkaktuara prej ketij virusi, teksa ndodhej në autobus për në provincën Shandong.