Botë

Koronavirusi “izolon” New Yorkun

Koronavirusi “izolon” New Yorkun

Shteti i New Yorkut iu bashkua Kalifornisë të premten duke urdhëruar pothuaj të gjithë banorët të qëndrojnë në shtëpi.

Kjo është masa më e fortë dhe më gjithëpërfshirëse që ndërmarrin autoritetet në përpjekjet e tyre për të ndalur përhapjen e koronavirusin dhe zvogëluar numrin e madh të pacientëve, shifrat e larta të të cilëve kanë gjunjëzuar kryesisht vendet e Evropës Jugore.