Botë

Serbia ndalon të gjitha fluturimet komerciale, për herë të parë nga viti 1999

Foto: Reuters
 

Serbia të enjten ka ndaluar të gjitha fluturimet komerciale për dhe nga aeroporti i saj kryesor në Beograd, për herë të parë që nga viti 1999, pasi autoritetet shpallen gjendjen emergjente për të frenuar përhapjen e koronavirusit.

Aeroporti “Nikola Tesla” mbetet i hapur vetëm për fluturime humanitare dhe aeroplanë me leje speciale. Serbia tashmë ka ndaluar fluturimet për dhe nga aeroporti i Nishit.