Botë

Papa Françesku shëtitet në rrugët e boshatisura të Italisë

 

Papa Françesku ka shëtitur nëpër rrugët e boshatisura të Romës dhe ka dhënë bekimin mbi një shesh bosh pasi italianët mbeten të mbyllur pas shpërndarjes së koronavirusit.

Udhëheqësi Katolik më herët kishte dhënë një bekim nga dritarja e tij e ballkonit, mbi sheshin e zbrazët të Pjetrit, i cili ka qenë i mbyllur për adhuruesit si pjesë e bllokimit të gjerë të vendit.