Botë

Koronavirusi: Përmbledhje e zhvillimeve më të reja

Foto: Reuters
 

Koronavirusi, që po përhapet me shpejtësi, ka prekur rreth tetëdhjetë shtete, teksa më shumë raste tani raportohen jashtë Kinës, burimit të këtij virusi, raporton Reuters, transmeton Koha.net.

-Në tërë botën janë shënuar mbi 94.000 raste dhe 3.220 persona kanë vdekur, sipas shifrave të Reutersit.