Botë

Vietnami jep shpresë për botën, shëron të gjithë personat e prekur nga koronavirusi...

Vietnami jep shpresë për botën, shëron të gjithë personat e prekur nga koronavirusi...

Autoritetet shëndetësore në Vietnam raportojnë se të gjithë pacientët që rezultuan pozitivë me koronavirus në vend, janë shëruar dhe që prej 13 shkurtit nuk është shënuar asnjë rast i ri.

Ministria e Shëndetësisë sqaron se në Vietnam ishin të prekur 16 persona me virusin vdekjeprurës dhe tashmë edhe një pacient i fundit nga Wuhani është shëruar dhe ndodhet në gjendje të mirë shëndetësore.