Botë

Kandidati i Macronit për kryebashkiak të Parisit, tërhiqet nga gara pas skandalit seksual

Kandidati i Macronit për kryebashkiak të Parisit, tërhiqet nga gara pas skandalit seksual

Kandidati kryesor për t’u zgjedhur kryebashkiak i Parisit, është dorëhequr nga gara pas publikimit të disa videove dhe mesazheve pornografike.

Benjamin Griveaux, kandidat i partisë së Presidentit Macron, u tërhoq pas një shkrimi të bërë publik nga artisti kontravers rus, Piotr Pavlenski.