Botë

Qeveria venezuelase padi ndaj Trumpit

Qeveria venezuelase padi ndaj Trumpit
 

Qeveria socialiste në Venezuelë njoftoi se do të padisë Qeverinë amerikane, në Gjykatën Ndërkombëtare të Drejtësisë, shkaku i valës së fundit të sanksioneve ndaj kompanisë shtetërore ajrore, Conviasa.

Presidenti Nicolas Maduro, ka kërkuar nga zëvendëspresidenti dhe ministri i Jashtëm, që të paraqesin padinë kundër qeverisë së Trumpit, për dëmet që iu shkaktuan vendit latin dhe kompanisë, transmeton KTV.