Botë

Shiu i rrëmbyeshëm shuan dhjetëra zjarre aktive në Australi

 

Shiu i rrëmbyeshëm përtej bregut lindor të Australisë, ka shuar një të tretën e zjarreve në rajon dhe mund të shuajë më shumë, kanë njoftuar autoritetet australiane.

Shiu i madh në New South Wales ka shuar 20 nga rreth 60 zjarre që ende konsideroheshin aktive, raporton KTV.