Botë

Policia franceze shkatërron tendat e emigrantëve në Paris, largon 427 persona

 

Forcat franceze të sigurisë kanë larguar 427 persona dhe kanë shkatërruar 266 tenda në një vendbanim ilegal në Porte de la Villette.

Plani është realizuar në kuadër të përpjekjeve për të larguar emigrantët nga pjesa veriore e Parisit, transmeton KTV. Emigrantët me autobusë janë transferuar në qendrat e strehimit.