Botë

Australia konfirmon rastet e para të koronavirusit

Foto: AP
 

Koronavirusi është paraqitur tek 4 persona në Australi të cilët së voni kishin vizituar Kinën, ku edhe është përhapur ky virus, deklaruan autoritetet zyrtare.

Tre burra të moshës 53,42 dhe 35 vjecare u lajmëruan në spitalin e Sidneit me këtë virus. Dy nga ta kishin udhëtuar nga qyteti Vuhan ku koronavirusi ka shënuar përhapje të madhe.