Botë

Dhoma e Përfaqësuesve emëron ekipin për shkarkimin e Trumpit

Foto: Reuters
 

Dhoma e Përfaqësuesve ka votuar që formalisht të emërojë ekipin prej 7 personave, të ashtuquajtur menaxherë të shkarkimit, të cilët do të procedojnë akuzat kundër presidentit Trump në Senat, transmeton KTV.

E Senati ndërkohë do të duhej të dakordohet rreth thirrjes së dëshmitarëve dhe akuzave ndaj presidentit.