Botë

Mbretëresha lejon Harryn dhe Meghanin të krijojnë jetë të re larg familjes mbretërore

Mbretëresha lejon Harryn dhe Meghanin të krijojnë jetë të re larg familjes mbretërore

Mbretëresha britanike, Elizabeta, ua ka dhënë bekimin e saj dëshirës së nipit Princit Harry dhe bashkëshortes së tij Meghan për një të ardhme më të pavarur pas bisedave që përfshinë anëtarët më të lartë të familjes mbretërore.

“Familja ime dhe unë jemi krejtësisht në mbështetje të dëshirës së Harryt dhe Meghanit për të krijuar një jetë të re si familje e re”, ka thënë monarkia 93 vjeçare në një deklaratë për media, raporton Reutersi.