Botë

OKB: Tymi nga zjarret e Australisë ka arritur në Amerikën e Jugut

 

Tymi nga zjarret katastrofike, që po shkatërrojnë Australinë, ka devijuar 11 000 kilometra përtej oqeanit Paqësor dhe ka arritur në Amerikën e Jugut, deklaroi Organizata Botërore Meteorologjike e OKB-së.

Pjesa më e madhe e tymit arriti dje në Argjentinë dhe Kilin Qendror, ku qielli u shfaq gri për shkak të ndotjes.